شکر شکن شوند همه طوطیان هند ، زین قند پارسی که به بنگاله می رود

سکنجبینم شد ژله !

چطور ؟

خیلی ساده . کافیست نوشته ی روی پاکت شکر که تاکید دارد شکر مزبور مناسب مارمالا د است ، جدی نگرفته و با آن شربت درست کنید.

کلن در ایران یک شکر داشتیم و یک خاک قند ! ازین سوسول بازیها خبری نبود..

Advertisements
این نوشته در آشپزخانه ارسال شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s